TOP 12μηνο Ανανέωσης σε special τιμή μόνο για τα VIP μέλη μας! Αν έχεις ενεργή συνδρομή ανανέωσέ την σε super τιμή!

TOP 12μηνο Ανανέωσης σε special τιμή μόνο για τα VIP μέλη μας

Έκπτωση
76%
Κερδίζεις
431€
Ρίξε την τιμή 6€ με τον Κουμπαρά σου!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σχετικά με το VIP Deal
Αν είσαι VIP, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να δεις την απίστευτη τιμή αυτού του deal. Αυτό το deal προσφέρεται ΜΟΝΟ στα VIP μέλη μας! Για να αγοράσεις αυτό το deal πρέπει να είσαι VIP. Κατά την αγορά του μπορείς να επιλέξεις να το κάνεις δώρο, αλλά ΜΟΝΟ σε άλλους VIP. Αν αυτό το VIP deal ανήκει στην κατηγορία VIP Friends & Family τότε μπορείς να το κάνεις δώρο σε οποιονδήποτε φίλο ή μέλος της οικογένειάς σου ακόμα και αν δεν είναι VIP. Όλα τα VIP DEALS προσφέρουν εγγυημένα τις χαμηλότερες τιμές μας, δίνουν την δυνατότητα να ρίξεις την τιμή με σούπερ χρήση κουμπαρά και πολλά άλλα προνόμια! Ως VIP λαμβάνεις μέσω email το VIP newletter μας (αντί για το απλό newsletter μας) που σε ενημερώνει για τα VIP Deals της εβδομάδας για να μην χάσεις ποτέ ένα VIP deal που σε ενδιαφέρει.
Σχετικά με το VIP ΤΟΡ
Μια μοναδική συνδρομή που σου δίνει τις καλύτερες παροχές μας στην πιο συμφέρουσα τιμή. Με αυτό το Deal μπορείς να γυμναστείς απεριόριστα σε όλο το γυμναστήριο, όσες φορές επιθυμείς υπό τις οδηγίες των εξειδικευμένων γυμναστών μας.
Η συνδρομή VIP TOP περιλαμβάνει
  • 12ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ TOP: Aπόλαυσε ένα (1) χρόνο γυμναστικής στο Υγεία & Διάπλαση, το Top Greek Gym στο Παλαιό Φάληρο. Κάνε τη γυμναστική τρόπο ζωής και νιώσε TOP αποκτώντας όμορφη εμφάνιση, δύναμη, υγεία και αισιοδοξία.
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Σου επιστρέφουμε 30€ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε παροχές μας ή για να αγοράζεις άλλα Deal φθηνότερα.
Λίγοι μπορούν να γίνουν VIP TOP!
Η συνδρομή VIP ΤΟΡ είναι μία super προσφορά για τους εκλεκτούς πελάτες του γυμναστηρίου μας που έχουν κάνει την γυμναστική τρόπο ζωής και θέλουν να απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη ποικιλία υπηρεσιών μας σε υπερ-προνομιακή τιμή. Διαθέτουμε αυστηρά ΜΟΝΟ 10 VIP θέσεις το μήνα. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ, ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΡΕΣΕΨΙΟΝ.

Το γυμναστήριο Υγεία & Διάπλαση καταγράφει στο χώρο του Fitness περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας και πολύτιμης εμπειρίας με πολλές χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και πιστούς οπαδούς.

Όλα αυτά μαζί με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τους έμπειρους πτυχιούχους γυμναστές μας και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας , μας δίνουν το δικαίωμα να εγγυόμαστε τα αποτελέσματα.

Περισσότερα

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το Κουπόνι λήγει σε 365 μέρες και υπάγεται σε ΦΠΑ. Ισχύει στην Ελλάδα μόνο. Το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Κουπονιού υπό την προϋπόθεση της επιστροφής των όποιων καταβεβλημένων χρημάτων. Παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του γυμναστηρίου να καθορίζει πότε και εάν θα επιτρέπει σε Κουπόνια να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις, προσφορές, κουπόνια τρίτων, κλπ. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή Κουπονιών ή κωδικών Κουπονιών ή τη χρήση τους από τρίτους. Μπορείς να αγοράσεις ένα Κουπόνι πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή να το δεσμεύσεις και να το πληρώσεις μέσα σε 24 ώρες στο γυμναστήριο. Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, υπάρχει το ρίσκο, αν η προσφορά έχει περιορισμένες θέσεις, αυτές να συμπληρωθούν πριν πας στο γυμναστήριο να πληρώσεις και το Κουπόνι σου να είναι άκυρο. Όταν πληρώνεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για την δική σου ασφάλεια, όλη η διαδικασία γίνεται μέσω PayPal το οποίο διαχειρίζεται την πληρωμή χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία της κάρτας σου στο γυμναστήριο.